BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL, ANTALYA'DA BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI ÖNCESİNDE SÖĞÜTLÜ, ÖBEKTAŞ VE YEŞİLBÜK BELEDİYE BAŞKANLARI İLE ŞİRANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER.

1 Nisan 2022

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Antalya'da Belediye Başkanları toplantısı öncesinde Söğütlü, Öbektaş ve Yeşilbük Belediye Başkanları ile Şiranlılar Derneğini ziyaret ettiler. Gurbetteki hemşehrilerimiz ile ilçemiz hakkında sohbet edip istişarelerde bulundular. Misafirperverliklerinden dolayı kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.