BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL, GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU'NUN DÜZENLEDİĞİ GÜMÜŞHANE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YILI PROGRAMINA KATILIM SAĞLADILAR.

25 Şubat 2022

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yılı programına katılım sağladılar. Çanakkale Savaşı'nın son şehitlerinden olan ve aynı zamanda Şiran'lı hemşehrimiz Şehit Üsteğmen Zahit Efendi'yi de programda andıktan sonra, bizlere emaneti olan evlatlarına plaketlerini taktim ettiler. Programda emeği geçen başta GÜDEF Başkanı Bayram DEMİR olmak üzere, GÜDEF Yönetimine ve bizleri istanbul'da yalnız bırakmayan değerli Gümüşhane'li hemşehrimize çok teşekkür ediyoruz.