BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL, HALK EĞİTİM MERKEZİ'NE BAĞLI ŞEHİT HAKAN MAHALLESİ KURSUNU ZİYARET ETTİLER

7 Ocak 2022

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı Şehit Hakan Mahallesi kursunu ziyaret ettiler. Kendilerine nacizane hediyelerimizi taktim edip istek ve taleplerini yerinde dinlediler. El emeği göz nuru işlerini yerinde inceledikten sonra, yarıyıl tatilinde eksikliklerini giderip, hanım kardeşlerimize daha güzel bir çalışma ortamı sunacağımızın sözünü verdik. Geleneklerimize ait el işi sanatlarının yaşatılıyor olması ve hanım kardeşlerimize sosyal bir alan oluşturulması ayrıca bizleri memnun etmiştir. Kendilerine misafirperverliklerinden ve güler yüzlerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.