BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİ 2020-2021 HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI VE YIL SONU SERGİSİ AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDILAR

7 Haziran 2021

İlçemiz Halk Eğitim Merkezinde, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN Beyin katılımları ile birlikte "Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri" sergisinin açılış programına katıldık. El emeği göz nuru ile üretilen birbirinden güzel ürünleri inceleyerek bilgi aldık. Sergilenen bu ürünler 1 yılın birikimi ve emeğidir. Bize bu ahengi yaşattıkları için başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hafız Orhan AYGÜN, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Uğur ÖZEL ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Zahit KAYA, olmak üzere, öğretmenlerimizi, usta öğreticilerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.
Mutlu ÖZEL
Şiran Belediye Başkanı