BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL, İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN YASİN GÜRKAN İLE BİRLİKTE ERZİNCAN 59. HAVAN VE TOPÇU EĞİTİM TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL AHMET KASA'YI ZİYARETTE BULUNDULAR

7 Ocak 2022

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, İlçe Kaymakamımız Sayın Yasin GÜRKAN ile birlikte Erzincan 59. Havan Ve Topçu Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet KASA'yı ziyarette bulundular. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor kendilerine ve tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personeline görevlerinde başarı diliyoruz. Bu vesile ile vatan savunmasın da şehit olan mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz.