BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 107. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDILAR

18 Mart 2022
Bu millet çok defa cefa çekti.
Toprağa nurdan şehitler ekti.
Böyle bir dava dünyada tekti.
Böyle bir davaya bu cenk gerekti.
Şairinde dediği gibi dünyada eşi benzeri olmayan bu zaferi kutlamanın ve şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetleri taşımanın gururunu yaşadığımız bu günden tüm şehitlerimize selam olsun. Ruhları şad mekanları cennet olsun.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla, Hükümet Konağı önünde düzenlen çelek sunma törenin ardından, ilçemiz Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa katıldık. Etkinlikler kapsamında çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.