BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL'DEN TEŞEKKÜR

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL'DEN TEŞEKKÜR

5 Şubat 2021
İlçemiz genelinde etkili olan ve aralıklı bir şekilde devam eden kar yağışının başladığı ilk andan itibaren, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, sahada aktif olarak 1 adet greyder,1 adet yükleyici loder, 3 adet cisibi. 3 adet kar sıyırıcı traktör, 1 adet öncü araç olmak üzere, mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveri ve örnek bir çalışma sergileyerek ilçemizde ana arterlerinde yol açma, tuzlama, kumlama ve yaya kaldırımlarını temizleme çalışmalarını gerçekleştiren Belediyemiz Temizlik İşleri Amiri Sezgin ERTÜRK’e ve kıymetli personelimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Ekiplerimiz ilçemizde etkili olan kar yağışı dolayısıyla, yaşanacak olumsuzluklara karşı 7/24 saat görevlerinin başındadırlar.
Mutlu ÖZEL
Şiran Belediye Başkanı