BELEDİYEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI ŞİRAN SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

BELEDİYEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI ŞİRAN SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

13 Ağustos 2023

Belediyemizin ev sahipliliğinde ŞİDEF, ŞEKAV, GÜSİAD, Gümüşhane Üniversitesi, Yeşilbük Belediyesi ortaklığıyla 12-13 Ağustos tarihlerinde Belediyemiz konferans salonunda 2.si düzenlenen Dünü, Bugünü, Yarını Şiran Sempozyumu’na katıldık. İlçemizin tarımından imarına, madenciliğinden yenilenebilir enerjiye, turizmden tarihine kadar birçok konun ele alındığı sempozyum, ilçemiz için büyük önem arz eden Tersun tüneli projesinin bir an önce gündeme alınarak başlatılması adına, Tersun Dağı geçidinde verdiğimiz basın açıklamasıyla son buldu.

Emeklerinden dolayı Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai DOĞAN Beye, ŞİDEF Başkanı Sayın Serkan KAYA Beye, ŞİDEF Danışma Kurulu Başkanı Yüksel HAMZAOĞLU Beye, ŞEKAV Başkanı Sayın Ramazan KAHVECİ Beye, GÜSİAD Başkanı Yüksel YALÇIN Beye, Dernek üyelerimize, Gümüşhane Üniversitemizin kıymetli hocalarına, sempozyuma katılarak bizleri onurlandıran kıymetli vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.