Belediyemiz Kültür Salonunda '' Çalışma Hayatında İletişim ve Motivasyon'' konusunda seminer yapıldı.

5 Temmuz 2018

Belediyemiz Kültür salonunda Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin organize ettiği ''Çalışma Hayatında İletişim Ve Motivasyon ''konusunda seminer düzenlendi. Seminere , İlçe Kaymakamımız ,Belediye Başkanımız , Doğu Karadeniz Belediyeler birliği genel sekreteri Mehmet Şentürk, birliğe üye belediye temsilcileri , ilçemiz kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Seminer,  Karadeniz Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Erdem Taşdemir'in sunumu ile  gerçekleştirildi.  Belediye Başkanımız Yavuz Atıparmak seminere katılan dinleyicelere teşekkür etti ve günlük yaşamımızda önemli bir yeri olan iletişim ve motivasyonun;  çalışma ve iş hayatımızda, insan ilişkilerinde önemli bir yeri olduğunu belirtti.