CUMA NAMAZINIMIZI PAZAR MEYDANINDA EDA ETTİK

CUMA NAMAZINIMIZI PAZAR MEYDANINDA EDA ETTİK

4 Haziran 2020

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde 29 Mayıs'ta yeterli cami avlusu ve uygun görülen açık alanlarda kılınmaya başlanacak cuma namazı ve camilerimizin ibate açılması dolayısıyla, ilçe Müftülüğümüz tarafından hatimler okundu ve kurban kesildi. Daha sonrasında ilçe Müftülüğümüz ve Belediye Zabıta ve Temizlik işleri amirliklerimiz tarafından gerçekleşen istişareler doğrultusunda öngörülen kuralla uygun bir şekilde düzenlenen ilçe Pazar meydanında vatandaşlarımızla birlikte Cuma namazımızı eda ettik. Yüce Rabbim devletimize, milletimizi her türlü sıkıntılardan korusun, bundan sonra İnşallah eskisi gibi ibadetlerimize ve sosyal yaşantımıza devam edeceğiz. Emeği geçen İlçe Müftülüğümüze, Belediye personelimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyoruZ.