GÜMÜŞHANE VALİMİZ SAYIN KAMURAN TAŞBİLEK'TEN İLÇEMİZE ZİYARET

GÜMÜŞHANE VALİMİZ SAYIN KAMURAN TAŞBİLEK'TEN İLÇEMİZE ZİYARET

2 Ekim 2020
İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs tedbirleri kapsamındaki genelge doğrultusunda, Gümüşhane valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK, Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatmagül DALMIŞ, İl Emniyet Müdürü Sayın Celal TAŞCI, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Beyler KARA, İl Encümenlerimiz ve beraberindeki kıymetli protokolümüzle birlikte ilçemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarımıza denetimde bulunduk. Daha sonrasında belediyemizi ziyarette bulunan valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK, ilçe kaymakamlığımızı ziyaret ettikten sonra Şiran Bel 1877 Tarım Merkezimizi ziyaret ederek tarımsal çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçemizdeki Belediye çalışmaları, koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan tedbirlere ve Şiran Bel 1877 Tarım Merkezinin gündemde olan çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini bildiren sayın valimiz ilçemizden ayrıldılar.
Valimiz sayın Kamuran TAŞBİLEK’e ve kıymetli protokolümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.