HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’MİZİN 2022-2023 YILI, YIL SONU SERGİSİ AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

7 Haziran 2023

İlçe Kaymakamımız Zahid Bahadır SEMİZ, Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, Yeşilbük Belediye Başkanımız Sezai DOĞAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hafız Orhan AYGÜN ve kıymetli protokolümüzün katılımlarıyla birlikte, ilçemiz Halk Eğitimi Merkezi’mizin 2022-2023 yılı, yıl sonu sergisi açılış programına katıldılar. Bir sene boyunca emek sarf edilerek tamamlanan el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünleri inceleyerek bilgi aldık. Emeklerinden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hafız Orhan AYGÜN, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Uğur ÖZEL ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Zahit KAYA, olmak üzere, öğretmenlerimizi, usta öğreticilerimizi, kursiyerlerimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.