İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU'YA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUTLU ÖZEL'DEN ZİYARET

16 Temmuz 2021
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Beyi Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN Bey ve ilçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik.
İlçemizde gerçekleşecek olan projelerimiz için desteklerini talep edip projelerimiz hakkında bilgi verdik. Aynı zamanda İlçe Emniyet Müdürlüğü Binamızın yenisinin yapımı için 2022 yılına Sayın Bakanımızdan söz aldık. İlçemize ve Emniyet mensubu personelimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Bakanımıza bizlere ve şirin ilçemiz Şiran'a göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Mutlu ÖZEL
Şiran Belediye Başkanı