İLÇEMİZ GENELİNDE YAYA YÜRÜYÜŞ YOLU, PARKE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR!

28 Aralık 2022
  1. ETAP

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz genelinde aralıksız bir şekilde devam eden parke kilit taş döşeme çalışmaları kapsamında, Tekke Mahallesi, Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yolu, Şehit Muhammet Fazlı Demir caddesi, Şehit Orhan Şahin caddesi, 19 Mayıs caddesi, ara sokaklar ve Mertekli mahallesinde bozulan yollarda 4. etap yaya yürüyüş yolu ve parke çalışmalarımız tamamlanmıştır. Mevsimsel sebepler dolayısıyla çalışmalarımızda sezon sonuna gelinmiş olup, belirlenen program kapsamında devam edecektir.