İLÇEMİZDE YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPIMI HAKKINDA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

5 Ocak 2023

Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Halil YOLCU, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kadir YILDIZ, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet DALDABAN ve üyeleri bir araya gelerek ilçemizde açılması planlanan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi projesi kapsamında istişarede bulunduk. Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılması ile Şiran’da, çevre ilçelerde ve gurbette yaşayan yaşlılarımıza önemli bir hizmetin sunmuş olacağız, ayrıca ilçemiz için istihdam ve ekonomik açıdan katkısının yanı sıra Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’muzda açılacak olan Yaşlı Bakımı programı öğrencilerine de uygulama ve staj yapma imkânı sağlayacaktır.