İLÇEMİZE BİR PROJE DAHA HAYIRLI OLSUN

İLÇEMİZE BİR PROJE DAHA HAYIRLI OLSUN

16 Eylül 2022

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Şiran Belediyesi Üretim Atölyeleri ve Bedesten Çarşı projemiz kabul edilmiştir.

İmza törenimiz Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK huzurunda DOKA ile karşılıklı imzalanmıştır.

Projemizin amacı; İlçemizde sosyoloji ekonomik refah düzeyi düşük kadın bireylerimizin ekonomik güçlerini kazanabilmeleri amacıyla eğitimlerin verileceği, ihtiyaç anında istihdam edilebilecekleri, ayrıca ürettikleri ürünleri yöresel bölgesel ve ulusal Pazarlarda satabilecekleri üretim ve satış komplexsi oluşturulmasıdır.

Projemize desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’A, Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüz Sayın Barış YENİÇERİ’YE, Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK’E, DOKA Genel Sekreteri Sayın Onur ADIYAMAN’A ve çalışanlarına İlçemiz adına şükranlarımı sunuyoruz.