Şiran Belediyesi

KARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Geri

KARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

4 Şubat 2020

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde karla mücadele aralıksız sürüyor. Yürütülen kar temizleme çalışmaları, bölge halkının memnuniyetini kazanıyor.
Şiran ilçemizde yoğun kar yağışının olumsuz etkisine karşı önceden tedbir alan Şiran Belediyesi, olası sorunlara fırsat vermemek için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet esasına göre çalışmasını sürdürüyor. Şiran Belediyesinin yürüttüğü yoğun çalışmalar, ilçe halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Şiran Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla kar yağışından kaynaklı yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak adına tüm tedbirlerini daha önceden almıştı. İlçede son 2 gündür etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıklı olan Şiran Belediyesi, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Karla mücadele çalışmalarında Şiran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer ilgili birimler, işbirliği içinde çalışıyor. Ekipler, kar temizleme çalışmalarında hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelere öncelik veriyor.

Yapılan çalışmalarda sahada alarak ekiplerle beraber hareket eden Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu yoğun kar yağışı ve kötü hava şartlarına rağmen göz gözü görmezken yoğun bir şekilde durmadan çalışan personelime çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.