MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI SAYIN DR. DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI SAYIN DR. DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET

18 Ocak 2023

Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, MYK Üye Sayın Musa Küçük, İl Başkanımız Sayın Mete Kaya, Köse Belediye Başkanımız Sayın Turgay Kesler, Kürtün Belediye Başkanımız Sayın Enver Şen, Torul Belediye Başkanımız Sayın Evren Özdemir ile birlikte MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL, ilimiz ve ilçelerimizde tamamlanan çalışmalar ve yapılacak olan projeler kapsamında bilgi verdiler.

İlçemizin en büyük sorunlarından bir tanesi olan “Tersun Dağı Tüneli Projesi” nin hız kazanması adına kendilerine sunum dosyası ilettiler. MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendi yapılacak olan çalışmalar dolayısıyla bizlerden desteğini esirgemeyeceğini illettiler. Misafirperverliklerinden dolayı, MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’ye teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.