ŞİRAN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÖZKAN YILMAZ BERABERİNDE, MUSTAFA BEYAZ MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI AHMET DOĞAN VE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI VEYSİ KUDAT BELEDİYEMİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR.

7 Ocak 2022

Şiran Ülkü Ocakları Başkanı Özkan YILMAZ beraberinde, Mustafa Beyaz Meslek Yüksek Okulu öğrenci konsey Başkanı Ahmet DOĞAN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulu öğrenci konsey Başkanı Veysi KUDAT belediyemizi ziyarette bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.