TÜM İMKANLARIMIZLA DEVLETİMİZİN EMRİNDE, MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ.

TÜM İMKANLARIMIZLA DEVLETİMİZİN EMRİNDE, MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ.

7 Şubat 2023

AFAD koordinesinde Şiran Kaymakamlığımız, Şiran Belediye Başkanlığımız ve Yeşilbük Belediye Başkanlığımız öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmek adına başlatılan yardım kampanyası kapsamında vatandaşlarımızın az çok demeden getirmiş oldukları giyim, gıda, battaniye, ısınma araç gereçleri, hijyen ve temizlik vb. gibi malzemelerden oluşan yardım paketleri 13 aracımıza yüklenerek deprem bölgesine gönderilmek üzere yola çıkmıştır.

Zorlu hava şartları dolayısıyla yola çıkan yardım konvoyu ekibimizin afet bölgesine daha hızlı bir şekilde ulaşması adına, kolay ve pratik olma açısından küçük araç tercih edilmiştir.

Gün birlik olma, ekmeğimizi bölüşme günüdür diyerek yardımlarını esirgeyemeyen tüm kıymetli vatandaşlarımıza, saygı değer esnaflarımıza, yardıma koşarak gelen herkese teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

Yardımlarımız devam edecektir.