TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 177. YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI MÜNASEBETİYLE, BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİMİZLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİK

15 Nisan 2022

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, Belediye Başkanlığımız tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğü personelimize düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği programında katıldık. Bir kez daha Türk Polis Teşkilatı’mızın 177. kuruluş yıl dönümü kutluyor, görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken, emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.