VADİ İNŞAAT TARIM GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ SAHİBİ KENAN FINDIK, ARTİHİA MİRMARLIK İBRAHİM ERTUNÇ VE NURULLAH YILDIRIM, İLÇEMİZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI MAHİN ŞAHİN BELEDİYEMİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR.

21 Ocak 2022

Vadi İnşaat Tarım Gıda Ticaret Limited Şirketi sahibi Kenan FINDIK, Artihia Mirmarlık İbrahim ERTUNÇ ve Nurullah YILDIRIM, ilçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahin ŞAHİN Belediyemizi ziyarette bulundular. Akabinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizle birlikte, ilçemizde yapılması planlanan projelerle ilgili çalışma sahasında teknik değerlendirmelerde bulunduk. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.